reklama
hledat uživatel
       

Broskvové čatní

Recept na ovocné čatní - studenou omáčku, která skvěle doplní grilované pokrmy.


  • 3,0

    942×

    2,9 942
  • 1 hod

Postup přípravy

Z broskví stáhneme slupku, plody rozpůlíme, vypeckujeme a nakrájíme na kostičky. Oloupaný zázvor a česnek na jemno nasekáme.

Broskve i se zázvorem a česnekem vložíme do kastrolu, přidáme cukr, sůl, chilli a ocet, vaříme nepřiklopené na mírném ohni asi 30 minut, dokud čatní nezhoustne.

Vychladlé broskvové čatní se podává ke grilovanému masu, ale podle chuti i k jiným pokrmům.

Broskvové čatní můžeme i dlouhodobě uchovat, když ho naplníme do sklenic a dobře uzavřeme. Skladujeme v lednici.

Foto: Shutterstock.com

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Broskvové čatní

    Celkový počet komentářů: 1
    • Eva
      Eva

      Broskvove catni

      Potrebovala jsem zpracovat broskve. Nasla jsem si tento recept. Jedli jsme ke skopovemu masu. Vyborne je i s opecenym bramorem. Moc nam chutna, davam plny pocet hvezdicek za recept. Uz mam dalsi broskve na dalsi varku. Budu delat kazde leto.

      07.08.2018 00:54:38

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Broskvové čatní

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.