reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Broskve pod peřinou

Broskve pod peřinou mohou být teplým sladkým předkrmem, dezertem, nebo jen chuťovkou pro slabé chvilky.


  • 3,1

    104×

    3,1 104
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Mandle spaříme, oloupeme a nasekáme na nudličky. Z bílků ušleháme tuhý sníh.

Gril rozpálíme na 230°C.

Broskve rozložíme řeznou stranou nahoru do ohnivzdorné misky. Do důlků od pecek dáme vždy po lžičce čokoládového krému. Na takto připravený základ uděláme sněhovou peřinu, kterou posypeme sekanými mandlemi. Misku dáme pod gril a zapékáme dozlatova.

Broskve pod peřinou ihned servírujeme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Broskve pod peřinou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.