reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Břevnovský jogurtový koláč

Lehký a nadýchaný koláč s borůvkami.


  • 3,1

    192×

    3 192
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

drobenka

náplň

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 652 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Luštěninové rigatoni se sušenými rajčaty a uzeným tofu krok za krokem

20. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 650 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 726 hodnocení

Recept na kuřecí stehna s houbami krok za krokem

19. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 130 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 184 hodnocení

Zažeňte hlad v práci! 6 tipů na rychlé jídlo do krabičky

18. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 718 hodnocení

Luštěninové saláty: Jak na zdravý oběd, který opravdu chutná

17. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 600 hodnocení

Recept na kuřecí nudličky v kokosové omáčce krok za krokem

16. 2. 2020

Postup přípravy

Borůvky očistíme, omyjeme a necháme okapat. Malý nízký pekáček nebo dortovou či koláčovou formu vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Z másla, mouky a cukru si připravíme žmolenku.

Vejce, cukr a jogurt utřeme a přidáme mouku s práškem do pečiva. Těsto rozetřeme do připravené formy a poklademe borůvkami (ovocem podle sezóny). Posypeme žmolenkou a pečeme ve středně teplé troubě.

Pokud bychom chtěli koláč na velký plech, připravíme si těsto z dvojité dávky.

Upečený břevnovský jogurtový koláč nakrájíme a můžeme servírovat.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Břevnovský jogurtový koláč

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.