reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bretaňská gulášovka

Pikantní hustá polévka z hovězího masa. Nejlépe se hodí kližka.


  • 3,7

    13×

    3,6 13
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme nahrubo a orestujeme ji pozvolna na oleji až dozlatova. Maso nakrájíme na kostky asi 1 x 1 cm a orestujeme na cibulovém základu, zaprášíme pálivou paprikou, promícháme a chvíli dusíme ve vlastní šťávě.

Podle potřeby podlijeme vodou a polévku pozvolna vaříme. Když je maso měkké, přidáme okapané fazole, kmín a dochutíme solí a pepřem.

Za stálého míchání přidáme jíšku a pět minut povaříme. Nakonec do bretaňské gulášovky přidáme majoránku a ozdobíme ji nasekanou jarní cibulkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bretaňská gulášovka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.