reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Brambory zapečené se slaninou a špenátem

Celkový počet komentářů: 3
  • Ajumi
    Ajumi

    moc dobrý

    31.05.2011 12:53:17

  • rolník
    rolník

    Skladování hub

    Houby očistíme, nakrájíme jako na smaženici, necháme povařit až houby malinko změknou -ale houby nemícháme !!! Malinko osolíme necháme vychladnout a dáváme do skleniček. Před víčkováním přidáme jednu lžici stolního oleje. Třikrát sterilizujeme při osmdesáti stupních. Dochutíme až při zpracování .jsou dobré jak do smaženice i do houbovce. Houby jsou dobré i po několika letech.

    15.07.2009 19:00:13

  • Blani
    Blani

    Chutnalo vsem

    Podavala jsem bramburky s grilovanymi spizy a vsem moc chutnalo. Jen doporucuju hlubsi nadobu na peceni, ja mela velkou a ne tak hlubokou, tak jsem potrebovala vice smetany a vajec na politi cele smesi.

    14.07.2009 16:24:12

Nalezeno receptů: 3

Přidat příspěvek k receptu Brambory zapečené se slaninou a špenátem

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.