Jednoduché a syté jídlo z voňavé kapusty, které si po vynechání uzeniny mohou vychutnat i vegetariáni.
8 ks | brambory |
1-2 lžíce | podravka |
500 g | růžičková kapusta |
250 g | uzenina (párky, točený salám) |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
pepř | |
omáčka | |
1 ks | vejce |
1 lžíce | máslo |
1 ks | cibule |
2 lžíce | hladká mouka |
300 ml | mléko nebo smetana |
10 dkg | strouhaný tvrdý sýr |
autor Cheva
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena