Brambory z Krkonoš

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 642x
Recept na hlavní chod z brambor, širokých nudlí a cibule. Krkonošská specialita.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Brambory uvaříme ve slupce doměkka, poté je oloupeme a nakrájíme na kostičky. Nudle uvaříme podle návodu na obalu a poté scedíme. Petrželku nadrobno nasekáme.

Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, zasypeme mletou paprikou, přidáme scezené nudle, brambory a petrželku. Vše dobře promícháme, osolíme a opepříme.

Brambory z Krkonoš podáváme jako bezmasý hlavní chod.

Michy autor receptu:

Brambory z Krkonoš

Počet přidaných receptů: 3477

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Brambory z Krkonoš

Přidat příspěvek k receptu Brambory z Krkonoš
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept