reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Brambory se zelím a uzeninou

Rychlé, levné a chutné jídlo z papiňáku.


  • 3,4

    3,4 5
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 826 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 601 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Česnek zbavíme slupky a nasekáme na drobno. Pikantnější klobásku rozkrájíme na kolečka.

Na dno tlakového hrnce dáme trošku oleje, vrstvu syrových brambor, osolíme, opepříme, posypeme česnekem a pikantnější klobáskou. Takto postupujeme asi do výšky 10 cm od okraje hrnce. Nahoru rozprostřeme sáček neproplachovaného kyselého zelí, posypeme sladkou paprikou, troškou majoránky a podlijeme as1 - 1,5 dl vody. Přiklopíme poklicí a od doby, kdy začne hrnec pískat, vaříme asi 15 minut.

Brambory se zelím a uzeninou z papiňáku rozdělíme na talíře a pochutnáváme si.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Brambory se zelím a uzeninou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.