reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Brambory s anglickou slaninou a parmazánem

Recept na pečené brambory naplněné plátky anglické slaniny a posypané nastrouhaným parmazánem.


  • 3,0

    3 4
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Celé oloupané brambory nakrojíme po celé délce na cca 3 mm silné plátky, ale nedokrojíme až ke konci brambory, aby nám zůstala v celku. Poté tyto plátky brambor jednotlivě proložíme cca 2 cm malými kousky anglické slaniny.

Takto připravené brambory položíme na pečící papír. Brambory lehce posypeme strouhaným parmazánem a pečeme cca 30 minut při 220 °C. Stupně a délku pečení zvolíme podle toho, jak nám peče trouba.

Brambory s anglickou slaninou a parmazánem podáváme samostatně nebo jako přílohu například k masu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Brambory s anglickou slaninou a parmazánem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.