Bramborová příloha k plněným vepřovým masům.
Oloupeme si kilo brambor. Ty pak omyjeme a nakrájíme na plátky a osolíme.
Vymastíme si pekáč, nebo zapékací misku a bramborové plátky do ní vyrovnáme. Takto připravené brambory zasypeme posekaným koprem a dáme dusit do trouby dokud nezměknou. Nakonec brambory přelijeme smetanou, troubu vypneme, ale brambory v ní ještě 5 minut necháme.
Tato příloha je vhodná k nadívaným vepřovým masům.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena