reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bramborový salát s tuňákem a vejci

Lahodný a lehký salát, kde jsou brambory a vejce pouze doplňkovou a sytící surovinou. V salátu rozhodně převládá vůně a chuť tuňáka a zeleniny.


  • 0

    0 0
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Doměkka uvařené menší brambory nakrájíme na malé kostičky, připravíme si velkou konzervu tuňáka v oleji, kterou slijeme přes cedník a necháme dobře okapat. Na páře necháme dobře prohřát mraženou směs drobné zeleniny - hrášek, mrkev, kukuřici. V sezóně můžeme samozřejmě nahradit čerstvou zeleninou.

Vše nasypeme do větší mísy, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, majonézu a ochutíme podle potřeby solí a pepřem. Důkladně promícháme. Tento salát můžeme dát před podáváním vychladit, ale není to bezpodmínečně nutné. Nakonec uvaříme několik vajec natvrdo, oloupeme a podáváme jako ozdobu salátu na talíři.

Bramborový salát s tuňákem a vejci servírujeme jako samostatný pokrm.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bramborový salát s tuňákem a vejci

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.