reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bramborový salát s krůtím masem

Bramborový salát s krůtím masem, slaninou a červenou cibulí můžeme podávat jako přílohu k přírodnímu krůtímu steaku, ale i samostatně s bílým pečivem.


  • 4,6

    23×

    4,5 23
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné nudličky. Hrášek necháme okapat. Jogurt promícháme s majonézou. Okurky nakrájíme na kostičky.

Krůtí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kostičky, Libovou slaninu nakrájíme na nudličky. Slaninu a maso orestujeme na malém množství oleje a necháme vychladnout.

Do mísy vložíme nakrájené brambory, vychladlé maso a slaninu, cibuli, okurky a hrášek. Vše spojíme jogurtovou majonézou a podle chuti osolíme a opepříme.

Bramborový salát podáváme na listech ledového salátu. Jako přílohu zvolíme bílé pečivo.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bramborový salát s krůtím masem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.