reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bramborový guláš na pivě

Recept na guláš provoněný pivem.


  • 2,9

    1 041×

    2,8 1041
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Nakrájenou slaninu osmahneme na oleji s nadrobno nakrájenou cibulí a česnekem. Přidáme na kostky nakrájené maso a za častého míchání ho opečeme. Zasypeme mletou paprikou, promícháme, podlijeme pivem a pod pokličkou dusíme asi 10 minut.

Pak do základu na guláš vmícháme oloupané brambory nakrájené na kostky a na plátky nakrájená rajčata. Guláš osolíme, okořeníme a za občasného míchání a podlévání dusíme doměkka. Nakonec přidáme scezenou kukuřici a ještě krátce prohřejeme.

Bramborový guláš na pivě podáváme sypaný petrželkou nebo pažitkou. Maso můžeme bez problémů zaměnit. Bramborový guláš na pivě podáváme s chlebem nebo opečenou bagetkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bramborový guláš na pivě

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.