reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bramborový guláš 1

Tento recept má původ v Maďarsku, a proto je trochu pikantní.


  • 3,8

    11×

    3,8 11
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno, slaninu nakrájíme na kostičky, brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.

Sádlo rozpustíme při střední teplotě. Slaninu a cibuli osmahneme, smícháme s rajským protlakem, paprikou a prolisovaným česnekem.
Vmícháme brambory, přilijeme horkou vodu tak, aby jen pokrývala brambory. Okořeníme a přikryté necháme vařit asi 15 minut.

Salám nakrájíme a přidáme do hrnce. Necháme prohřát. Nakonec bramborový guláš dochutíme octem a špetkou cukru.

Bramborový guláš se slaninou podáváme teplý a nejlépe s čerstvým pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bramborový guláš 1

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.