Další z receptů na dobrý chléb, tento je dlouze kynutý a připravuje se bez hnětení.
2 lžičky | sůl |
1 hrnek | hladká mouka |
1.5 hrnku | polohrubá mouka |
2 lžičky | drcený kmín |
0.25 lžičky | sušené droždí |
1 hrnek | celozrnná pšeničná mouka |
0.5 hrnku | bramborová kaše v prášku |
0.75 hrnku | žitný kvásek |
2 hrnky | vývar z vařených brambor |
na potření | |
---|---|
sůl | |
ocet | |
voda |
autor veraricna
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena