reklama
hledat uživatel
       

Bramborové zelí

Rychlá a levná večeře.


  • 4,7

    4,7 7
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kousky, osolíme a dáme vařit. Kysané zelí uvaříme doměkka.

Na sádle nebo slunečnicovém oleji osmažíme dozlatova drobně nakrájenou cibulku a přidáme škvarky. Necháme jen chvilku prohřát. Uvařené brambory rozmačkáme, přidáme uvařené zelí a cibulku se škvarky. Vše důkladně promícháme a podle chuti můžeme ještě přisolit.

Bramborové zelí ihned podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bramborové zelí

    Celkový počet komentářů: 2

    • hells
      hells

      V našek kraji se tomuto jídlu říká machout, také někdy lepenice. Někdo přidává jitrnici nebo jelito, ale naše rodina ho miluje jen tak. Zkusila jsem i variantu jen s prohřátým, ale syrovým zelí a bylo to také výborné.

      22.04.2009 07:05:58

    • Dolfinka
      Dolfinka

      dobré+levné

      Brambory jsou dobré i ohřát, opéct na oleji. Výborné se zabiječkovým ptýtem. Zdravím.

      21.04.2009 10:04:30

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Bramborové zelí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.