reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bramborové pirožky s uzeným masem

Pirožky z bramborového těsta plnímeuzeným masem, můžeme použít jakékoli, ale je dobré ho umlýt.


  • 3,0

    784×

    2,9 784
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 602 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 857 hodnocení

Recept na vánoční vosí hnízda krok za krokem

13. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 615 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 696 hodnocení

Jak vybrat kapra?

12. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 178 hodnocení

Čajové pečivo na vánočním stole

12. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 575 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 695 hodnocení

Jemná šlehačková vánočka krok za krokem

11. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 274 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 566 hodnocení

Potravinové alergeny a nejčastější příznaky: Poznáváte je?

11. 12. 2019

Postup přípravy

Brambory uvaříme, oloupeme, ještě horké prolisujeme a necháme vychladnout. Na vále propracujeme s moukou, máslem, solí a vyválíme z těsta plát silný asi 4 mm. Vykrajujeme čtverce asi 10 cm a do středu klademe trochu mletého uzeného masa, okraje potřeme bílkem a přehneme do tvaru trojúhelníku, okraje přitiskneme. Pirohy potřeme celé bílkem, posypeme kmínem a solí a na vymazaném plechu dozlatova.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bramborové pirožky s uzeným masem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.