reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bramborové pirožky s uzeným masem

Pirožky z bramborového těsta plnímeuzeným masem, můžeme použít jakékoli, ale je dobré ho umlýt.


  • 3,0

    784×

    2,9 784
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Brambory uvaříme, oloupeme, ještě horké prolisujeme a necháme vychladnout. Na vále propracujeme s moukou, máslem, solí a vyválíme z těsta plát silný asi 4 mm. Vykrajujeme čtverce asi 10 cm a do středu klademe trochu mletého uzeného masa, okraje potřeme bílkem a přehneme do tvaru trojúhelníku, okraje přitiskneme. Pirohy potřeme celé bílkem, posypeme kmínem a solí a na vymazaném plechu dozlatova.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bramborové pirožky s uzeným masem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.