Tenhle recept je rychlovka, která vážně moc chutná.
1 balíček | kypřicí prášek do pečiva |
1 balíček | tvaroh |
1 balení | bramborový knedlík v prášku |
podle potřeby | |
---|---|
olej na smažení |
Do mísy vysypeme jedno balení bramborového knedlíku v prášku. Přidáme k tomu jeden prášek do pečiva a misku tvarohu. Vypracujeme těsto a necháme chvilku stát. Pak si rozdělíme těsto na stejné dílky a rukama vytlačíme pekáčky. Ty můžeme buď smažit na oleji dozlatova, nebo je dát na pečící papír na plech a upéct je v troubě. Myslím že obě varianty chutnají výborně. Bramborové pekáčky s tvarohem jsou nejlepší ještě vlažné.
Brambory: Obyčejná surovina, se kterou se dá kouzlit
Brambory, jak klasická a levná surovina, ale s tolika možnými úpravami. Samozřejmě je možné brambory jednoduše uvařit a podávat, ale existují mnohem nápaditější úpravy této po celém světě oblíbené zeleniny. Zkoušeli jste brambory naplnit a usmažit? Slyšeli jste o bramborovém závinu naslano? Máte rádi opékanou bramborovou kaši? Pokud vám tyto recepty nic neříkají, pojďme se na ně společně podívat.
(doba přípravy 75 min)
autor Moravanda
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena