Bramborové noky s kuřecím masem a špenátem

35 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 27113x
Rychlý recept na kuřecí maso se špenátem.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Špenát dáme do hrnce a necháme ho roztát na trošce másla.

Než špenát roztaje a začne se vařit, připravíme kuřecí maso. Nakrájíme ho na nudličky a dáme na pánev. Maso osolíme, okořeníme (grilovací koření, kari koření) a necháme restovat.

Vrátíme se ke špenátu. Špenát osolíme, opepříme dle chuti, zalijeme smetanou, necháme chvíli povařit a vypneme. Pokud je maso hotové, tak ho taky vypneme.

Noky naložíme do vroucí vody a necháme vařit. Až vyplavou na povrch, tak je hned vyndáme a slijeme.

Noky dáme na talíře, na ně poklademe kuřecí maso a nakonec je zalijeme špenátem. Bramborové noky s kuřecím masem a špenátem jsou výborným a lehkým obědem.

autor receptu:

Bramborové noky s kuřecím masem a špenátem

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bramborové noky s kuřecím masem a špenátem

Přidat příspěvek k receptu Bramborové noky s kuřecím masem a špenátem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept