reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bramborové noky gnocchi s lečem

Bramborové noky gnocchi se naučíte mít doma vždy v zásobě. Oběd z nich lze připravit jednoduše a rychle a jsou chutnou přílohou k masu i omáčkám .


  • 3,1

    161×

    3,1 161
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kuřecí maso opláchneme ve studené vodě a nakrájíme na nudličky. Osmažíme zprudka na rozpáleném oleji. Smažíme asi 5 minut. Kuřecí nudličky posypeme paprikovou vegetou a opepříme .

Šťávu z leča scedíme, zeleninu bez šťávy přimícháme k osmaženému masu.
Ochutíme dvěma lžícemi sójové omáčky a krátce s kuřecím masem podusíme.

Bramborové noky dáme vařit do vroucí osolené vody. Vaříme, dokud noky nevyplavou na povrch, asi 3 minuty. Uvařené noky rozdělíme na talíře a nandáme na ně směs kuřecího masa s lečem.

Bramborové noky (gnocchi) s lečem zdobíme čerstvou zeleninou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bramborové noky gnocchi s lečem

    Celkový počet komentářů: 1

    • Maruška
      Maruška

      Výborný recept. Včera byl taky dobrý recept v Italovi-maďarská kuchyně a používali náramnou věc-síto na halušky s lopatkou. Našla jsem ho na www.svetpriboru.cz za dobrou cenu 79,- korun.
      Dnes si ho jdu objednávat, mám to vyzkoušený od tety ze Slovenska.
      Přeji všem dobrou chuť.
      Maruška z vysočiny.

      25.10.2010 08:06:19

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Bramborové noky gnocchi s lečem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.