reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bramborové lívance

Recept na neobvyklou bramborovou přílohu připravovanou na lívanečníku.


  • 3,0

    3 2
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce, poté je zchladíme, oloupeme a najemno nastrouháme.

Žloutky utřeme s máslem a trochou soli do pěny, přidáme brambory, nastrouhaný sýr a tuhý sníh vyšlehaný z bílků. Na závěr vmícháme najemno nasekanou petrželku.

Lívanečník vymažeme olejem, klademe hromádky bramborového těsta, které uhladíme a pečeme po obou stranách dozlatova.

Bramborové lívance podáváme jako přílohu k dušené zelenině a jiným podobným pokrmům.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bramborové lívance

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.