reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Bramborové gnochi se smetanou

Bramborové noky, smetana a sýr. Rychlá příloha k masitým pokrmům.


  • 3,9

    26×

    3,8 26
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty


Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 042 hodnocení

Nejlepší recepty na domácí pečené čaje

24. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 761 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Už se to blíží! Co uvařit na svatého Martina?

24. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 220 hodnocení

Inspirace na víkend: Recept na italské tiramisu krok za krokem

24. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 616 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Halloweenská párty ve stylu: Dokonalý dýňový dort krok za krokem

24. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 702 hodnocení

Budete je milovat! TOP 5 receptů na dýňové koláče nejen na víkend

23. 10. 2020

Postup přípravy

Bramborové noky uvaříme podle návodu na obalu. Vhodíme je do vroucí osolené vody, zhruba po 3 minutách vyplavou na povrch. Vyjmeme je a necháme okapat.

Mezitím si zakysanou smetanou (s vyšším obsahem tuku) promícháme se lžičkou vegety a půl lžičkou chilli.

Gnochi navrstvíme do zapékací misky, zalijeme smetanou a poklademe pokrájenými plátky mozzarelly. Jen krátce necháme zapéct.

Bramborové gnocchi se smetanou podáváme jako přílohu ke grilovanému masu apod.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bramborové gnochi se smetanou

    Celkový počet komentářů: 7
    • Ondra T.
      Ondra T.

      Komentář k receptu Bramborové gnochi se smetanou

      Jít do obchodu, sáhnout do regálu pro balíček, ten doma vybalit a jeho obsah dát vařit - tomu říkáte recept? A smetana s odpadem z kafilérie alias Vegetou - úplně už cítím tu "vůni". Fuj. Česká kuchyně? Gnochi? To to je "gnochi"? Za tenhle recept si dejte facku a pak ho prosím smažte a nekažte ostatním žaludky.

      25.03.2015 04:31:02

      • Oblíbené
        Oblíbené

        Re: Komentář k receptu Bramborové gnochi se smetanou

        Pane vy jste chytrej, ten kdo se chce trochu učit varit tak mu tohle pomuže. Nikdo Vas nenuti to vařit nebo jist. Posilam Vam pozdravy.

        06.01.2018 12:02:14

      • Michy
        Michy

        Re: Komentář k receptu Bramborové gnochi se smetanou

        Je to rychlovka, záchrana v nouzi :-) Pokud se vám recept nelíbí, samozřejmě ho nevařte. Pěkný den.

        06.01.2018 13:16:20


    • Tereza
      Tereza

      Fuj. Pohlreichova noční můra.

      06.03.2013 23:38:14

    • Rampula
      Rampula

      Hledám návod na gnochi

      a ne radu jak mám číst obal.

      11.04.2012 07:30:07


    Nalezeno receptů: 7

    Přidat příspěvek k receptu Bramborové gnochi se smetanou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.