Bramboráky

1 hod | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 2484747x
Křupavá česká pochoutka, které říkáme také cmunda. Velice dobré, ale na noc těžké, pozor!
Komentáře receptu 479
Uvařil jsem to (Recept vařilo 434 lidí)


Postup přípravy receptu

Syrové brambory oškrábeme, omyjeme a nastrouháme. Vodu částečně slijeme.

Strouhané brambory ochutíme solí a pepřem. Přidáme vejce, majoránku, podle potřeby mouku a mléko, aby těsto nebylo tuhé.

Do tuku rozpáleného na pánvi klademe lžíci připravené bramborové směsi, kterou rozetřeme na placky a osmažíme po obou stranách dozlatova.

Zlatavé bramboráky podáváme teplé nebo studené. Záleží, jak je máme rádi.

autor receptu:

Bramboráky

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

na porce

Energetický příjem

Bramboráky - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 2922 kJ / 698,1 kCal (na 1 porci)
Vaše cena 3999 běžně 5820 Kč sleva 31 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Recept Bramboráky byl 24.09.2008 na 2. místě v žebříčku nejlepších receptů.

4,2
skvělý recept
46417 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Bramboráky

Recept se nachází v 3706 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 6010 receptů
Sindy
levné recepty 59 receptů
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2627 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bramboráky

Celkový počet komentářů: 10
Nalezeno receptů: 479
Přidat příspěvek k receptu Bramboráky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept