reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bramborák z kynutého těsta

Dobrý recept na sytý oběd nebo večeři.


  • 4,1

    16×

    4 16
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Ve vlažném mléce necháme vzejít droždí s cukrem a trochou mouky.

Do připravené mísy nastrouháme studené vařené brambory a přidáme syrové nastrouhané brambory (zbavené přebytečné vody). Pak přidáme vejce, sůl, koření, na kostičky nakrájené maso, vlijeme vzešlý kvásek a vše dobře promícháme.

Sádlem vymaštěný pekáč vyplníme těstem, urovnáme a necháme v teple kynout celou hodinu. Pak bramborák potřeme sádlem a upečeme dozlatova.

Bramborák z kynutého těsta podáváme se zelným salátem.

Maso můžeme v receptu nahradit salámem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bramborák z kynutého těsta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.