reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bramborák se zelím a uzeninou z trouby

Recept na chutný bramborák s kysaným zelím a trochou uzeniny pečený v troubě.


  • 4,8

    35×

    4,7 35
  • 30 min

  • 10×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 579 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 842 hodnocení

Perníkové chaloupky na hrneček krok za krokem

17. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 611 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 687 hodnocení

Základní suroviny k pečení vánočního cukroví

17. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 175 hodnocení

Recept na bramborový guláš s klobásou krok za krokem

17. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 571 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 685 hodnocení

Videorecept: Vánoční pracny podle Anny

16. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 556 hodnocení

Videorecept: Vláčné hruškové lívance podle Anny

16. 11. 2019

Postup přípravy

Oloupané brambory nastrouháme nahrubo. Brambory vyždímáme, přidáme vejce, prolisovaný očištěný česnek, kmín, sůl, pepř, majoránku a uzeninu nakrájenou na malé kostičky. Těsto zahustíme moukou a nakonec promícháme s nasekaným a propláchnutým kysaným zelím. Zelí dáme o polovinu méně než brambor.

Bramborákovou směs uhladíme na plech vyložený pečicím papírem a pokapeme rozpuštěným sádlem. Bramborák se zelím a uzeninou pečeme v předehřáté troubě na 180 °C do křupava.

Bramborák se zelím a uzeninou z trouby nakrájíme a podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bramborák se zelím a uzeninou z trouby

    Celkový počet komentářů: 3
    • Aleš
      Aleš

      Komentář k receptu Bramborák se zelím a uzeninou z trouby

      Výborné, moc chutnalo. Super oběd...

      26.03.2017 20:18:07

    • bujaros1
      bujaros1

      Dobrý bramborák z trouby

      Tento bramborák je moc dobrý,není mastný jako ten smažený na pánvi.

      08.04.2013 08:48:20

      • Vladimír
        Vladimír

        Re: Dobrý bramborák z trouby

        Výbornej tip na oběd. Bujaros:Když máš máš dobrou kuchařku i pánev,tak nemusíš mít brambororák vykoupanej v tuku.Stačí pánev jen olejem pomašlovat,pak uvidíš kámo ten rozdíl.,chutná dobře,mám to vyzkoušený.

        07.04.2016 14:03:47



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Bramborák se zelím a uzeninou z trouby

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.