reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

Postup přípravy

Oloupané brambory nastrouháme nahrubo. Brambory vyždímáme, přidáme vejce, prolisovaný očištěný česnek, kmín, sůl, pepř, majoránku a uzeninu nakrájenou na malé kostičky. Těsto zahustíme moukou a nakonec promícháme s nasekaným a propláchnutým kysaným zelím. Zelí dáme o polovinu méně než brambor.

Bramborákovou směs uhladíme na plech vyložený pečicím papírem a pokapeme rozpuštěným sádlem. Bramborák se zelím a uzeninou pečeme v předehřáté troubě na 180 °C do křupava.

Bramborák se zelím a uzeninou z trouby nakrájíme a podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Komentáře k receptu Bramborák se zelím a uzeninou z trouby

Celkový počet komentářů: 3
  • Aleš
    Aleš

    Komentář k receptu Bramborák se zelím a uzeninou z trouby

    Výborné, moc chutnalo. Super oběd...

    26.03.2017 20:18:07

  • bujaros1
    bujaros1

    Dobrý bramborák z trouby

    Tento bramborák je moc dobrý,není mastný jako ten smažený na pánvi.

    08.04.2013 08:48:20

    • Vladimír
      Vladimír

      Re: Dobrý bramborák z trouby

      Výbornej tip na oběd. Bujaros:Když máš máš dobrou kuchařku i pánev,tak nemusíš mít brambororák vykoupanej v tuku.Stačí pánev jen olejem pomašlovat,pak uvidíš kámo ten rozdíl.,chutná dobře,mám to vyzkoušený.

      07.04.2016 14:03:47

Nalezeno receptů: 3

Přidat příspěvek k receptu Bramborák se zelím a uzeninou z trouby