reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bramborák s uzeným masem

Znáte náš vylepšený bramborák s uzeným masem? Velmi chutný, sytý pokrm, který jistě zachutná každému labužníkovi.


  • 3,0

    1 095×

    2,9 1095
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 577 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 842 hodnocení

Recept na linecké těsto krok za krokem

15. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 611 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 685 hodnocení

10+1 otázek: Tuky jsou pro tělo nepostradatelné, kterým se však raději vyhýbat?

14. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 174 hodnocení

Recept na vánoční perníčky krok za krokem

14. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 571 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 684 hodnocení

Příprava smaženého sýru podle šéfkuchaře

14. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 554 hodnocení

Videorecept: Vafle z ječné mouky - rychlá svačinka, se kterou u dětí zabodujete!

13. 11. 2019

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nastrouháme.

Do brambor přidáme nadrobno nakrájené vařené uzené maso, prosátou mouku, vejce, horké mléko, majoránku, podle chuti pepř, sůl a česnek utřený se solí. Takto připravené těsto dobře promícháme.

Na rozehřátém tuku smažíme z bramborákového těsta placky.

Bramboráky s uzeným masem můžeme ihned podávat. Bramborák s uzeným masem jsou dobré teplé i studené. Můžeme k nim podávat různé omáčky nebo je jíst jen tak.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bramborák s uzeným masem

    Celkový počet komentářů: 2

    • olda
      olda

      Kombinace uzeného s bramborákem.

      Už od babičky znám, když k čerstvě upečeným horkým bramborákům přikusuji domácí uzené masokteré předtím posloužilo, coby hlavní příčina vzniku výborné uzené polévky s mlíkem(mlíčko až do talíře s uz. polévkou) Dojde ke zjemnění polívečky a omezení mastnosti a přesolenosti. Vyzkoušeno a léty osvědčeno. Určitě tím nic nezkazíte. Olda .

      12.09.2019 12:14:56

    • Kájinka
      Kájinka

      Tuto výbornou pochoutku jsem jěště obohatila o klasické dušené kyselé zelí. Mňam, mňam, to byla dobrota.

      21.05.2011 08:42:33


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Bramborák s uzeným masem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.