reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bramborák s uzeným masem

Znáte náš vylepšený bramborák s uzeným masem? Velmi chutný, sytý pokrm, který jistě zachutná každému labužníkovi.


  • 3,0

    1 096×

    2,9 1096
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 700 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 935 hodnocení

Jak mít hezké Velikonoce i v době karantény?

5. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 676 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 754 hodnocení

Když dojde droždí, zachrání nás kvásek: Skvělé recepty na kváskové pečivo

4. 4. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Velikonoční pečení s dětmi: Tyhle sušenky ve tvaru zvířátek je budou bavit!

3. 4. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 588 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 741 hodnocení

Velikonoce se blíží: Otestujte se, jak dobře znáte velikonoční zvyky

2. 4. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 282 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 628 hodnocení

Trvanlivé potraviny do zásoby: Víte, jak je správně skladovat?

1. 4. 2020

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nastrouháme.

Do brambor přidáme nadrobno nakrájené vařené uzené maso, prosátou mouku, vejce, horké mléko, majoránku, podle chuti pepř, sůl a česnek utřený se solí. Takto připravené těsto dobře promícháme.

Na rozehřátém tuku smažíme z bramborákového těsta placky.

Bramboráky s uzeným masem můžeme ihned podávat. Bramborák s uzeným masem jsou dobré teplé i studené. Můžeme k nim podávat různé omáčky nebo je jíst jen tak.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bramborák s uzeným masem

    Celkový počet komentářů: 2

    • olda
      olda

      Kombinace uzeného s bramborákem.

      Už od babičky znám, když k čerstvě upečeným horkým bramborákům přikusuji domácí uzené masokteré předtím posloužilo, coby hlavní příčina vzniku výborné uzené polévky s mlíkem(mlíčko až do talíře s uz. polévkou) Dojde ke zjemnění polívečky a omezení mastnosti a přesolenosti. Vyzkoušeno a léty osvědčeno. Určitě tím nic nezkazíte. Olda .

      12.09.2019 12:14:56

    • Kájinka
      Kájinka

      Tuto výbornou pochoutku jsem jěště obohatila o klasické dušené kyselé zelí. Mňam, mňam, to byla dobrota.

      21.05.2011 08:42:33


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Bramborák s uzeným masem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.