reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bramborák s uzeným masem

Znáte náš vylepšený bramborák s uzeným masem? Velmi chutný, sytý pokrm, který jistě zachutná každému labužníkovi.


Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Ingredience

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nastrouháme.

Do brambor přidáme nadrobno nakrájené vařené uzené maso, prosátou mouku, vejce, horké mléko, majoránku, podle chuti pepř, sůl a česnek utřený se solí. Takto připravené těsto dobře promícháme.

Na rozehřátém tuku smažíme z bramborákového těsta placky.

Bramboráky s uzeným masem můžeme ihned podávat. Bramborák s uzeným masem jsou dobré teplé i studené. Můžeme k nim podávat různé omáčky nebo je jíst jen tak.

reklama

Podobné recepty

Komentáře k receptu Bramborák s uzeným masem

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1

Přidat příspěvek k receptu Bramborák s uzeným masem