reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Bramborák s uzeným masem

Znáte náš vylepšený bramborák s uzeným masem? Velmi chutný, sytý pokrm, který jistě zachutná každému labužníkovi.


  • 3,0

    1 096×

    2,9 1096
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 040 hodnocení

Kupujeme hovězí maso: Víte, jak upravit hovězí roštěnec, kližku či plec?

21. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 760 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Bylinky našich babiček aneb jak přírodní cestou utužit své zdraví

21. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 220 hodnocení

Batáty, sladké brambory v našem jídelníčku: Jak je chutně připravit?

20. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 615 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 802 hodnocení

Kvíz: Znáte historii kuchyňských spotřebičů?

20. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 702 hodnocení

Výborná polévka z pečené mrkve krok za krokem

20. 10. 2020

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nastrouháme.

Do brambor přidáme nadrobno nakrájené vařené uzené maso, prosátou mouku, vejce, horké mléko, majoránku, podle chuti pepř, sůl a česnek utřený se solí. Takto připravené těsto dobře promícháme.

Na rozehřátém tuku smažíme z bramborákového těsta placky.

Bramboráky s uzeným masem můžeme ihned podávat. Bramborák s uzeným masem jsou dobré teplé i studené. Můžeme k nim podávat různé omáčky nebo je jíst jen tak.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bramborák s uzeným masem

    Celkový počet komentářů: 2

    • olda
      olda

      Kombinace uzeného s bramborákem.

      Už od babičky znám, když k čerstvě upečeným horkým bramborákům přikusuji domácí uzené masokteré předtím posloužilo, coby hlavní příčina vzniku výborné uzené polévky s mlíkem(mlíčko až do talíře s uz. polévkou) Dojde ke zjemnění polívečky a omezení mastnosti a přesolenosti. Vyzkoušeno a léty osvědčeno. Určitě tím nic nezkazíte. Olda .

      12.09.2019 12:14:56

    • Kájinka
      Kájinka

      Tuto výbornou pochoutku jsem jěště obohatila o klasické dušené kyselé zelí. Mňam, mňam, to byla dobrota.

      21.05.2011 08:42:33


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Bramborák s uzeným masem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.