reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bramborák pražského uzenáře

Uzenářský pochoutkový bramborák s párky. Do bramborákového těsta přidáme škvarky.


  • 3,0

    1 839×

    3 1839
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 828 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Postup přípravy

Brambory oškrábeme. Třetinu nastrouháme najemno a zbytek nahrubo. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Do bramborového základu rozklepneme vejce, přidáme mléko, mouku, krupici a česnek. Vše zamícháme v těsto, které podle chuti okořeníme majoránkou, pepřem a solí.

Škvarky nakrájíme na kousky a přidáme je do bramborákového těsta. Párky oloupeme a nakrájíme na půlky.

Na pánvi rozehřejeme sádlo a začneme tvořit bramborákové placky, přičemž do každé placky vložíme půlky párku. Placku smažíme z obou stran.

Bramborák pražského uzenáře posypeme při podávání strouhaným křenem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bramborák pražského uzenáře

    Celkový počet komentářů: 4
    • tama
      tama

      Moc dobré. Místo párků se dá použít i na špalíčky pokrájená šunka.

      05.10.2010 13:26:49

    • evastankova17
      evastankova17

      Bramborák pražského uzenáře

      určitě vyzkouším - už mám odpověď co zítra k obědu, jen těch brambor i ostatních ingrediencí bude muset být jednou tolik

      19.03.2010 12:52:32

    • Dančus
      Dančus

      pochutnal jsem si

      18.03.2010 11:19:10


    • doktor
      doktor

      Škoda,že něco tak nádherného a podnětného nemá zatím kromě mého žádný příspěvek.Děkuji za nápad.

      17.08.2006 01:12:06


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Bramborák pražského uzenáře

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.