reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bramborák pražského uzenáře

Uzenářský pochoutkový bramborák s párky. Do bramborákového těsta přidáme škvarky.


  • 3,0

    1 839×

    3 1839
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Brambory oškrábeme. Třetinu nastrouháme najemno a zbytek nahrubo. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Do bramborového základu rozklepneme vejce, přidáme mléko, mouku, krupici a česnek. Vše zamícháme v těsto, které podle chuti okořeníme majoránkou, pepřem a solí.

Škvarky nakrájíme na kousky a přidáme je do bramborákového těsta. Párky oloupeme a nakrájíme na půlky.

Na pánvi rozehřejeme sádlo a začneme tvořit bramborákové placky, přičemž do každé placky vložíme půlky párku. Placku smažíme z obou stran.

Bramborák pražského uzenáře posypeme při podávání strouhaným křenem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bramborák pražského uzenáře

    Celkový počet komentářů: 4
    • tama
      tama

      Moc dobré. Místo párků se dá použít i na špalíčky pokrájená šunka.

      05.10.2010 13:26:49

    • evastankova17
      evastankova17

      Bramborák pražského uzenáře

      určitě vyzkouším - už mám odpověď co zítra k obědu, jen těch brambor i ostatních ingrediencí bude muset být jednou tolik

      19.03.2010 12:52:32

    • Dančus
      Dančus

      pochutnal jsem si

      18.03.2010 11:19:10


    • doktor
      doktor

      Škoda,že něco tak nádherného a podnětného nemá zatím kromě mého žádný příspěvek.Děkuji za nápad.

      17.08.2006 01:12:06

    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Bramborák pražského uzenáře

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.