reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bramborák pražského uzenáře

Uzenářský pochoutkový bramborák s párky. Do bramborákového těsta přidáme škvarky.


  • 3,0

    1 840×

    3 1840
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 700 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 935 hodnocení

Chcete začít jíst zdravěji? Se salátem z červené rýže a quinoy nešlápnete vedle

6. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 676 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 754 hodnocení

Jak mít hezké Velikonoce i v době karantény?

5. 4. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Když dojde droždí, zachrání nás kvásek: Skvělé recepty na kváskové pečivo

4. 4. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 588 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 741 hodnocení

Velikonoční pečení s dětmi: Tyhle sušenky ve tvaru zvířátek je budou bavit!

3. 4. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 282 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 628 hodnocení

Velikonoce se blíží: Otestujte se, jak dobře znáte velikonoční zvyky

2. 4. 2020

Postup přípravy

Brambory oškrábeme. Třetinu nastrouháme najemno a zbytek nahrubo. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Do bramborového základu rozklepneme vejce, přidáme mléko, mouku, krupici a česnek. Vše zamícháme v těsto, které podle chuti okořeníme majoránkou, pepřem a solí.

Škvarky nakrájíme na kousky a přidáme je do bramborákového těsta. Párky oloupeme a nakrájíme na půlky.

Na pánvi rozehřejeme sádlo a začneme tvořit bramborákové placky, přičemž do každé placky vložíme půlky párku. Placku smažíme z obou stran.

Bramborák pražského uzenáře posypeme při podávání strouhaným křenem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bramborák pražského uzenáře

    Celkový počet komentářů: 4
    • tama
      tama

      Moc dobré. Místo párků se dá použít i na špalíčky pokrájená šunka.

      05.10.2010 13:26:49

    • evastankova17
      evastankova17

      Bramborák pražského uzenáře

      určitě vyzkouším - už mám odpověď co zítra k obědu, jen těch brambor i ostatních ingrediencí bude muset být jednou tolik

      19.03.2010 12:52:32

    • Dančus
      Dančus

      pochutnal jsem si

      18.03.2010 11:19:10


    • doktor
      doktor

      Škoda,že něco tak nádherného a podnětného nemá zatím kromě mého žádný příspěvek.Děkuji za nápad.

      17.08.2006 01:12:06


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Bramborák pražského uzenáře

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.