Bramborák bez mouky

35 min | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1820x
Pokud neradi používáte mouku, stačí ji z některých receptů vynechat. Výsledek je stejně dobrý.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Brambory oloupeme. Půlku brambor nastrouháme na jemném struhadle, půlku na hrubém struhadle.

K bramborám přidáme rozklepnutá vejce, asi 2 - 3 špetky soli, ochutíme prolisovaným česnekem, majoránkou a oreganem. Směs na bramboráky pečlivě promícháme a ihned se vrhneme na smažení.

Na pánvi rozpálíme olej a ze směsi tvoříme menší placky, které po pár minutách obrátíme a opečeme i z druhé strany dozlatova.

Bramboráky bez mouky podáváme jako chuťovku či přílohu. Jsou úžasně křupavé.

Michy autor receptu:

Bramborák bez mouky

Počet přidaných receptů: 3472

Ingredience

na porce

Energetický příjem

Bramborák bez mouky - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 794 kJ / 189,7 kCal (na 1 porci)


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bramborák bez mouky

Přidat příspěvek k receptu Bramborák bez mouky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept