reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle potřeby

Energetická hodnota

794 kJ / 189,7 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Brambory oloupeme. Půlku brambor nastrouháme na jemném struhadle, půlku na hrubém struhadle.

K bramborám přidáme rozklepnutá vejce, asi 2 - 3 špetky soli, ochutíme prolisovaným česnekem, majoránkou a oreganem. Směs na bramboráky pečlivě promícháme a ihned se vrhneme na smažení.

Na pánvi rozpálíme olej a ze směsi tvoříme menší placky, které po pár minutách obrátíme a opečeme i z druhé strany dozlatova.

Bramboráky bez mouky podáváme jako chuťovku či přílohu. Jsou úžasně křupavé.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Bramborák bez mouky