Bramborák bez mouky

35 min | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 2201x
Pokud neradi používáte mouku, stačí ji z některých receptů vynechat. Výsledek je stejně dobrý.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Brambory oloupeme. Půlku brambor nastrouháme na jemném struhadle, půlku na hrubém struhadle.

K bramborám přidáme rozklepnutá vejce, asi 2 - 3 špetky soli, ochutíme prolisovaným česnekem, majoránkou a oreganem. Směs na bramboráky pečlivě promícháme a ihned se vrhneme na smažení.

Na pánvi rozpálíme olej a ze směsi tvoříme menší placky, které po pár minutách obrátíme a opečeme i z druhé strany dozlatova.

Bramboráky bez mouky podáváme jako chuťovku či přílohu. Jsou úžasně křupavé.

Michy autor receptu:

Bramborák bez mouky

Počet přidaných receptů: 3576

Ingredience

na porce

Energetický příjem

Bramborák bez mouky - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 794 kJ / 189,7 kCal (na 1 porci)


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bramborák bez mouky

Přidat příspěvek k receptu Bramborák bez mouky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept