reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle potřeby

Energetická hodnota

794 kJ / 189,7 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Brambory oloupeme. Půlku brambor nastrouháme na jemném struhadle, půlku na hrubém struhadle.

K bramborám přidáme rozklepnutá vejce, asi 2 - 3 špetky soli, ochutíme prolisovaným česnekem, majoránkou a oreganem. Směs na bramboráky pečlivě promícháme a ihned se vrhneme na smažení.

Na pánvi rozpálíme olej a ze směsi tvoříme menší placky, které po pár minutách obrátíme a opečeme i z druhé strany dozlatova.

Bramboráky bez mouky podáváme jako chuťovku či přílohu. Jsou úžasně křupavé.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×
K dispozici máme ještě 80 receptů na bramboráky. Inspirujte se!

Zobrazit další recepty
Sdílet na Facebooku

Podobné recepty

Komentáře k receptu Bramborák bez mouky

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2

Přidat příspěvek k receptu Bramborák bez mouky

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.