reklama
hledat uživatel
       

Bramboračka

Recept na chutnou a sytou polévku - bramboračku.


  • 4,3

    354×

    4,3 354
  • 1 hod

  • 70×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 621 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 878 hodnocení

Šéfkuchařův videorecept: Jak na nakládaný sýr, kterým oslníte nejednu návštěvu?

18. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 625 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 706 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

17. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Luštěninové rigatoni s cuketou a parmazánem krok za krokem

16. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 576 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 707 hodnocení

Masopustní hodování - zabijačkový guláš, tlačenka a výborné sádlo jako za starých časů

15. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 581 hodnocení

Videorecept: Kuřecí prsa plněná sýrem

15. 1. 2020

Postup přípravy

Cibulku oloupeme a nakrájíme nadrobno. Ostatní zeleninu a také houby očistíme a nakrájíme. Houby namočíme.

Na oleji zpěníme cibulku, přidáme hladkou mouku a smažíme dozlatova. Pak zalijeme 1,5 l vody, rozšleháme a uvedeme do varu. Potom přidáme nakrájenou zeleninu, brambory a předem namočené houby. Bramboračku vaříme, dokud není všechno měkké. Dochutíme prolisovaným nebo jemně nasekaným česnekem, podle chuti osolíme, přidáme majoránku a petrželku a bramboračku už jen krátce povaříme.

Bramboračku podáváme ihned po uvaření, ale můžeme ji nechat i rozležet. Vhodnou přílohou je pečivo, ale nemusí být. Bramboračka je vhodná i pro vegetariány.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bramboračka

    Celkový počet komentářů: 77
    • Ilona
      Ilona

      recept bramboračka

      To si opravdu v dnešní době ještě někdo myslí, že když bude používat olej, tak je to zdravé? Taky chodím do fitka a udržuji se, ale na vše používám máslo a sádlo a cholesterol, cukr atd i v 54 letech mám v normě.

      26.07.2018 18:49:17

    • Michaela
      Michaela

      Komentář k receptu Bramboračka

      Bramboračka nám moc chutnala, recept doporučuji.Já jen na másle osmahla cibulku i se zeleninou a pak jsem to teprve zalila vodou a přidala kostku bujónu. Ale není potřeba �.

      19.02.2018 12:45:44

    • Johnyy Bramboračka
      Johnyy Bramboračka

      Komentář k receptu Bramboračka

      Jedině sádlo je delany pro smazeny, jinak oleje, hlavne olivovy je pri vyssich teplotach hodne nezdravy :) Někdo na prvním komentu píse pravý opak a to prej chodí do fitka a měl by zit zdrave�� Tyhle informace mi predal nejlepsi fitness trener v CR :)

      19.07.2017 09:33:25



    Nalezeno receptů: 77

    Přidat příspěvek k receptu Bramboračka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.