reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Komentáře k receptu Bramboračka s červenými fazolemi

Celkový počet komentářů: 6
  • Hanka
    Hanka

    Komentář k receptu Bramboračka s červenými fazolemi

    Opravdu gastronomie, do všeho dát umĕlotinu bujón a ještě zeleninový, když v polévce zelenina je.

    01.02.2017 15:12:27

  • Simona Pechova
    Simona Pechova

    zahušťování

    Já mám jen drobnost, protože jinak je polévka výborná. Já u všech polévek, kde to lze, postupuji tak, že zeleninu nakrájím, v hrnci rozpustím tuk a zeleninu na něm krátce osmahnu. Pak zasypu lžící mouky, ještě párkrát promíchám a zaliji po částech studenou vodou a hodně rozmícham. Pak přidám na kostky brambory atd. Mám to tak vlastně i mírně zasmažené a je to pohodlnější, než zahušťovat to potom. To musí člověk odhadovat, kdy tam mouku dát, aby se stihla provařit a ostatní se díky prováření mouky nerozvařilo. Navíc se zelenina i více rozvoní. Možná, že se musí v průběhu častěji míchat, ale tady mluvíme o době varu brambor asi 20 minut a ta jedna lžíce není tak moc.

    23.05.2012 19:41:13

  • Michy
    Michy

    Renčo,prosím doplň množství fazolí.Děkuji.

    18.01.2010 08:52:24

  • Radka.Radecka
    Radka.Radecka

    Kde máš fazole?

    V ingrediencích ti chybí

    18.01.2010 05:40:52

Nalezeno receptů: 6

Přidat příspěvek k receptu Bramboračka s červenými fazolemi

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.