reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bramboračka s čerstvými hříbky

Bramboračka, která nejlépe chutná z čerstvých hříbků.


  • 2,5

    11×

    2,5 11
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Hříbky očistíme a také nakrájíme.

Uděláme vývar ze dvou masoxů. Přidáme brambory a osolíme. Až jsou brambory napůl měkké, přidáme zeleninu (polévková mražená směs), ale můžeme použít i zeleninu čerstvou. Vhodíme pokrájené hříbky a necháme vařit. Když je vše měkké, zahustíme jíškou a přidáme rozmíchané vejce.

Do hotové bramboračky s čerstvými hříbky přidáme menší hrst majoránky a podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bramboračka s čerstvými hříbky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.