reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bramboračka po italsku

Recept na jednoduchou a rychlou bramboračku vhodnou pro rychlou přípravu večeře.


  • 3,4

    3,3 8
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, zalijeme vodou a uvaříme doměkka. Brambory scedíme, ale vodu nevyléváme, dáme si ji stranou do hrnku na pozdější použití.

Brambory v hrnci rozmačkáme na kaši, k vodě z brambor dolijeme čistou vodu do objemu 1,5 l a zalijeme brambory. Přidáme kostku masoxu, lžíci másla a nasekanou petrželku. Osolíme, opepříme a vaříme 10 minut.

Včerejší rohlíky nakrájíme na kostičky a osmažíme dozlatova. Polévku rozdělíme do misek, přidáme opečené kostičky rohlíků a posypeme nastrouhaným sýrem.

Bramboračku po italsku podáváme třeba jako chutnou večeři.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bramboračka po italsku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.