reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Brambanátky se sýrem

Nevíte co k večeři ? Zkuste tyto jednoduché karbanátky se sýrem.


  • 3,1

    89×

    3 89
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 826 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 601 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Postup přípravy

Uvaříme brambory ve slupce.

Mezitím si nastrouháme sýr. Oloupeme cibuli a česnek a oboje nakrájíme nadrobno. Ze špekáčků sloupneme slupku a také je nakrájíme nadrobno. Vše pokrájené vložíme do připravené mísy, přidáme vejce, vodu, hrubou mouku. Směs okořeníme solí, pepřem, sójovou omáčkou, sladkou paprikou a důkladně promícháme.

Uvařené brambory necháme zcela vychladnout. Vychladlé oloupeme, rozmačkáme (rychleji to půjde mixerem), z brambor vytvoříme tuhou hladkou hmotu, tu přidáme k ostatním surovinám v míse. Dobře promícháme.

Z bramborové hmoty tvoříme karbanátky, které zvolna opékáme na rozpáleném oleji z obou stran.

Brambanátky se sýrem chutnají velmi dobře se zavařenou okurkou. Hotové je ještě můžeme posypat strouhaným sýrem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Brambanátky se sýrem

    Celkový počet komentářů: 4
    • christee
      christee

      Bezmasé brambanátky mě nadchly. Ale co ty špekáčky? Ty jsou taky bezmasé? :-)))

      23.05.2007 08:16:23

      • Redakce Vaření.cz
        Redakce Vaření.cz

        Re: Bezmasé?

        Chybička se vloudila.

        23.05.2007 10:20:50

      • autor
        autor

        Re: Bezmasé?

        bezmasé, je termín je to myšleno jako, že to nejsou klasické masové karbanátky, dělané z mletého masa.

        25.02.2009 23:56:25



    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Brambanátky se sýrem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.