reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Borůvkový grahamový koláč

Nezvyklá, ale mnohem zdravější varianta borůvkového koláče.


  • 4,5

    10×

    4,5 10
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

náplň

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 658 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Tvarohové koblihy bez kynutí krok za krokem

25. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 651 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 729 hodnocení

Jak na to: Šťouchané brambory jako od babičky

24. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 132 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 185 hodnocení

Mleté maso a koření: Naučte se správné kombinace a vyzkoušejte prověřené recepty

24. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 720 hodnocení

Tip na víkend: Úžasné domácí věnečky krok za krokem

21. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 602 hodnocení

Znáte eintopf, quiche nebo kofty? Prověřte své vědomosti mezinárodní kuchyně v našem testu

21. 2. 2020

Postup přípravy

Rozdrtíme grahamové sušenky. Přidáme zbývající ingredience a dobře promícháme.

Těsto vtěsnáme do formy a pečeme do mírného zhnědnutí v troubě předehřáté na 180 °C asi 20 - 30 minut.

Borůvky zahřejeme až k varu. Zvolna vaříme asi 10 min. Přidáme cukr, šťávu z citronu a skořici a vaříme další 2 minuty. Škrob dobře rozmícháme s vodou a za stálého míchání vlijeme k borůvkám. Borůvky provaříme další minutu. Sejmeme z plotny a zchladíme. Rozetřeme na korpus. Před servírováním necháme borůvkový grahamový koláč asi 2 hodiny v ledničce vychladit.

Borůvkový grahamový koláč nakrájíme a můžeme podávat.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Borůvkový grahamový koláč

    Celkový počet komentářů: 1

    • Alena
      Alena

      Nesedi mi popis receptu ku obrazku...vyzera to ako keby tam bola vrstva tvarohu v ktorom su zamiesane cucoriedky, ale v popise nic take nie je... to ako vazne zo skrobu sa urobi taka vysoka biela hmota? A ked sa povaria cucoriedky v skrobe, ako pisete, nebude mat cela hmota fialovu farbu?

      04.08.2014 07:59:18


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Borůvkový grahamový koláč

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.