Vynikající dezert pro slavnostní příležitosti, přitom příprava je snadná.
tuk na vymazání | |
mouka na vysypání | |
těsto | |
---|---|
4 ks | vejce |
1 hrnek | mouka |
0.8 hrnku | cukr krupice |
4 lžíce | horká voda |
krém | |
2-3 lžíce | med |
200 g | borůvky |
250 g | mascarpone |
1 balíček | vanilkový cukr |
0.25 l | smetana ke šlehání |
250 g | měkký tučný tvaroh ve vaničce |
2 lžíce | rum nebo likér |
1 sklenice | borůvková zavařenina |
autor Kristien
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena