reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Boršč s kuřecím masem

Hustá zeleninová polévka s kousky drůbežího masa.


  • 4,4

    4,4 7
  • 1 h 15 min

Postup přípravy

Maso uvaříme v osolené vodě doměkka. Vývar slijeme, maso obereme z kostí a pokrájíme ho na větší kousky, které zatím odložíme stranou. Na větší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme na nudličky pokrájenou zeleninu, zelí červenou řepu kořenovou zeleninu, cibuli a červenou papriku a za stálého míchání ji orestujeme.

Do horkého vývaru z masa přidáme na kostičky nakrájené brambory a orestovanou zeleninu a společně vaříme 15 minut. Pak polévku doplníme připraveným masem, dílky čerstvých rajčat (nejlépe spařených a slopnutých), dochutíme pepřem a solí a necháme přejít varem.

Boršč s kuřecím masem podáváme ozdobený lžičkou zakysané smetany a petrželkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Boršč s kuřecím masem

    Celkový počet komentářů: 1

    • Marfík
      Marfík

      Velmi chutný boršč. Jen jsem přidala mimo zakysanky i normální šlehajdu.

      18.11.2014 12:16:22

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Boršč s kuřecím masem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.