reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Česnek oloupeme a utřeme se solí a drceným pepřem. Uzené použijeme krkovici nebo plec.

V bůčku uděláme kapsu, kterou vytřeme připraveným česnekem. Do kapsy vložíme uzené maso, pokud možno vcelku. Celý bůček pevně omotáme tenkým provázkem. Pokud nejde v bůčku udělat kapsa, vytvoříme plát a uzené maso zavineme jako roládu. Borotínský bůček necháme 1 den odležet v chladu a pak zvolna pečeme.

Borotínský bůček je výborný teplý i studený jako nářez.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Borotínský bůček

    Celkový počet komentářů: 1

    • Božena
      Božena

      borotinský bůček


      mám tu zbytky uzeného, zkusím roládu ,může to být dobrá svačina.

      27.11.2013 09:32:32

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Borotínský bůček

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.