reklama
hledat uživatel
       

Borek

Recept na dobrou chuťovku z listového těsta naplněného mletým masem a podávanou se zeleninovým salátem ochuceným balsamikovým octem a jogurtem.


  • 2,3

    2,3 3
  • 1 hod

Postup přípravy

Mleté maso osmažíme, dochutíme solí, pepřem, tymiánem a prolisovaným česnekem. Přidáme nasekanou petrželku a brynzu.

Z listového těsta rozválíme tenké placky, které naplníme masovou směsí. Placky poté zabalíme do ruliček a pečeme na pánvi nebo v troubě dozlatova.

Papriku, rajče a saláty očistíme, nakrájíme na kousky, smícháme a ochutíme balsamikovým octem a jogurtem.

Borek servírujeme se zeleninovým salátem s balsamikovým octem a jogurtem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Borek

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.