Boloňská vepřová pečeně

1 h 30 min | hlavní chod | 4 porce | italská kuchyně | recept zobrazen: 181x
Recept na pečené vepřové maso s houbovou omáčkou.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Vepřové maso osolíme, potřeme oloupaným česnekem, opepříme, okořeníme fenyklem a necháme několik hodin odležet v lednici.

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky.

Pak maso opečeme na oleji s máslem, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme. Vepřovou pečeni zalijeme mlékem a dusíme pod pokličkou doměkka. Měkké maso vyjmeme, omáčku doplníme o nasekanou petrželku, nakrájené houby a podusíme znovu, až jsou houby měkké.

Vepřovou pečeni nakrájíme na plátky, rozdělíme na talíře, přidáme těstoviny, brambory či rýži jako přílohu, zalijeme omáčkou a podáváme.

Michy autor receptu:

Boloňská vepřová pečeně

Počet přidaných receptů: 3337

Ingredience

na porce
Vaše cena 950 běžně 1950 Kč sleva 51 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Boloňská vepřová pečeně

Recept se nachází v 9 kuchařkách
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3491 receptů
Zorňafa
1. aa-1 827 receptů
zjirousek
Maso vepřové 522 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Boloňská vepřová pečeně

Přidat příspěvek k receptu Boloňská vepřová pečeně
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept