reklama
hledat uživatel
       

Bohatá tatarka

Bohatější a velmi lahodná tatarka. Recept získán v roce 1956 na setkání národností v Rusku.


  • 4,1

    14×

    4,1 14
  • 15 min

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na velmi jemno. Malou červenou kapii a okurku střední velikosti nakrájíme na jemno. Stroužek česneku rozetřeme se solí. Pažitku nasekáme na jemno.

Do misky postupně přidáme a promícháme nakrájenou zeleninu. Přidáme čajovou lžičku francouzské hořčice nebo jiné podle chuti a zakápneme 3 kapkami citronu. Nakonec přidáme majonézu a vše řádně promícháme.

Bohatou tatarku necháme v lednici v uzavřené sklenici uležet do druhého dne a potom podáváme k různým pokrmům podle chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bohatá tatarka

    Celkový počet komentářů: 1

    • HanaK
      HanaK

      Díky, díky, díky.
      Tuhle "tatarku" jsem ochutnala už jako puberťák a dodnes si ji pamatuji. Díky za připomenutí.
      Vřele doporučuji.

      30.12.2015 20:41:45

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Bohatá tatarka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.