reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

BLOG Live With Anny: Hned měkké dýňové perníčky

Perníčky měkké hned po upečení - to je podle mě kouzelná formulace, která láká každého. Kdo by přece nechtěl mít perníčky hned měkké a nemusel na ně několik týdnů čekat?


  • 0

    0 0
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 549 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 815 hodnocení

Houbová sezóna je tady! Přinášíme tipy na ty nejlepší houbové recepty!

22. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 535 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Postup přípravy


Perníčky měkké hned po upečení - to je podle mě kouzelná formulace, která láká každého. Kdo by přece nechtěl mít perníčky hned měkké a nemusel na ně několik týdnů čekat?
No a pak už jen tak mimochodem - ve zdravější, ale přesto výborné variantě. :D

Na tenhle recept jsem vážně hrdá! :)

2 plechy | příprava: cca hodina | PRACNĚJŠÍ

200 g dýňového pyré (dýni udělejte na páře, nebo povařte do změknutí - hlavně nerozvařte)
200 g mandlové mouky (použijte stejnou, jako v tomto receptu - je trochu odtučněná a mletá hodně najemno, díky tomu, se chová jako "běžná" mouka)
50 g kokosové mouky
40 g tapiokové mouky
1 lžička sody
1 vrchovatá lžička perníkového koření (klidně přidejte i víc :))
50 g kokosového tuku
2 lžíce kokosového sirupu (sladidlo zvolte podle chuti, když přidáte více sladidla, víc se přiblížíte chuti běžných perníčků)

Na ozdobu
100 g vysokoprocentní čokolády
nebo kokosové (či kešu) máslo - pro bílou polevu :)










Autorkou tohoto videoreceptu na vosí hnízda je Anna Tůmová: Live With Anny, která je nadšencem do vaření a hlavně pečení. Na internetu jí chyběly zdravé, rychlé a jednoduché recepty, a tak se pustila do vytváření vlastních. Aktuálně se věnuje primárně natáčení videoreceptů, protože jsou takto nejpřínosnější a každý podle nich hravě zvládne pokrm uvařit. 
Annu lze sledovat například na jejím Instragramu Live with Anny a Youtube kanálu Live with Anny. 

Dálší její skvělé recepty najdete na Žena.cz

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu BLOG Live With Anny: Hned měkké dýňové perníčky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.