reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Biskupský beránek

Celkový počet komentářů: 26
  • Michaela
    Michaela

    Beránek :-)

    Beránek je skvělý, úžasně voní, pracovalo se rychle a snadno dle návodu. Dala jsem mléka jen cca 210 ml a v pohodě. Krásně se vyklopil, mňam.

    31.03.2018 22:00:54

  • Martin
    Martin

    Vyzkoušel sem tento recept a po upečení se beránkovi odloupli záda, neví někdo čím by to mohlo být?

    30.03.2018 08:49:49

  • Míša
    Míša

    Komentář k receptu Biskupský beránek

    Nejhorší recapt na beránka co jsem kdy pekla. Vše vymícháno dle receptu, ale těsta bylo až příliš, tak jsem musela ještě naplnit dvě měnší formy, z velké těsto skoro teklo. Chuťově hrozné, příliš mastné, nafouknuté. Nepečte, škoda vyhozených ingrediencí.

    28.03.2018 16:30:11

  • Domča Kulová
    Domča Kulová

    Komentář k receptu Biskupský beránek

    Beránka jsem dělala poprvé a chuťově se opravdu povedl. Akorát bylo, až moc těsta a do formy na beránka se mi ani všechno nevešlo a i tak trochu přetekl, takže mi přijde, že to je spíš na dva beránky nebo na jednoho pořádného berana :D Ale chuťově skvělý ;)

    28.03.2018 08:48:44

  • Zdeněk
    Zdeněk

    je to muj první ,tak sem zvědav 28 ho budu píct pak se ozvu jak to dopadlo .čaudes

    27.03.2018 21:15:24

  • Leňa
    Leňa

    Komentář k receptu Biskupský beránek

    kde se v postupu přidávají vajíčka?

    22.03.2018 21:05:02

    • Odeta
      Odeta

      Re: Komentář k receptu Biskupský beránek

      Podle mě se dají do másla utřěného s cukrem. Ale recept vypadá docela dobře.

      27.03.2018 13:54:42

  • Tomáš Trojčínský
    Tomáš Trojčínský

    Komentář k receptu Biskupský beránek

    Hrozinky jsme neměli, ale i bez nich byl výborný!

    20.04.2017 14:49:22

  • Verca
    Verca

    Super recept

    Dekuji za bezvadny recept. Jeste se nestalo, ze by se u nas beranek zdrzel na tak kratkou chvili :-) uz ho mam prepsany v kucharce a jiny delat nebudu. Cukru jsem dala 150g a testa bylo akorat do silikonove formy. Diky

    16.04.2017 18:52:56

  • Ružis
    Ružis

    Komentář k receptu Biskupský beránek

    Prave jsme beranka vyndali z trouby.Pekla ho dcera a zvladla ho v pohode.Mame mensi formu.Takze nam z teto davky vyslo jeste i do srnciho hrbetu....ten uz je z pulky snedeny:-) Dekuji za snadny a rychly recept!

    16.04.2017 18:09:09

  • Vendul
    Vendul

    Komentář k receptu Biskupský beránek

    Dekuji za recept, beranka jsem pekla podruhe v zivote a tenhle je vynikajici. Peceno v silikonove forme a nic nepreteklo

    16.04.2017 09:23:40

  • romanmar2
    romanmar2

    2 formy obě přetekly

    kde udělaly soudruzi s NDR chybu komu tím prospějí!!!!Přeteklo to jsem hodně naštvaný mám z toho akorát mrdník v troubě at de paní nebo pán do hajzlu.Příště si ho radši koupím uplně mi to zhnusily!!!!!!!

    26.03.2016 16:33:00

    • mauschen
      mauschen

      Re: 2 formy obě přetekly

      Forma se nesmi naplnit cela...cca dva centimetry pod okraj.

      27.03.2016 08:36:35

    • Jala
      Jala

      Re: 2 formy obě přetekly

      2 formy obě přetekly
      romanmar2
      těsto do dvojité formy naliji a mezi obě formy napěchuji střídku chleba a těsto vám v žádném případě nevyteče. Staré praktické mojí babičky, které jsem si vštípila do paměti. Přeji vám zdar při pečení.

      13.04.2017 18:11:15

  • Milada Dvořáková
    Milada Dvořáková

    Komentář k receptu Biskupský beránek

    Skvělý recept, beránek je mňamózní :-) Díky autorce :-)

    28.11.2015 22:56:50

  • terezabeck
    terezabeck

    Biskupský beránek

    Velmi jednoduchý a chutný recept. Doporučuji!!! :)

    03.11.2015 11:22:43

  • vlastaxy
    vlastaxy

    Výborný beránek

    Dnes jsem ho upekla a již je nakrojen, Cukru dávám všude méně. bohatě stačí 150 g, jinak ostatní dle receptu .Množství akorát do silikonové formy, nepřetekl a vypadá krásně , celý jsem ho potřela čokoládou a chutná výborně, Dík za recept

    30.03.2013 21:10:50

  • Slůně
    Slůně

    Souhlas, i mě přijde že je cukru na množství mouky abnormálně moc!!! Musí to být hodně přeslazené!!! Obecně je poměr cca 2díly mouky na 1 díl cukru!! Plus minus. Dělám klasické Honzovy buchty, bábovky, vdolky a jiné, ale nikde není takový nepoměr. Asi překlep.

    24.03.2012 09:28:55

  • Anďa
    Anďa

    Já ho dneska upekla 3 beránky podle tohoto receptu, mám silikonovou formu beránka, která je celkem velká, ale pro jistotu jsem dala těsto cca 2 cm pod okraj (protože jsem čekala, že když recept obsahuje kypřící prášek, že to vyběhne) a po upečení to bylo tak akorát, nebyl malý, ale ani nepřetekl. Ze silikonové formy se krásně vyklopil i hned po vyndání z trouby, ani kousek se neulomil, vypadá krásně. Potřela jsem ho celého čokoládou. Doporučuji recept i silikonovou formu. :)

    24.04.2011 22:37:56

  • Margita
    Margita

    těsto mi v troubě přeteklo,tak nevím,kde se stala chyba,jinak chuťově docela dobrý,co se polámalo jsem slepila krémem,

    24.04.2011 20:59:24

  • strnadice
    strnadice

    Tak jsem vyzkoušela recept-super,měla jsem z toho 3 beránky,vyklápět šly krásně,ale až vlažné a jsou výborné na chut,polévala jsem čokoládou,je to klasika biskup

    24.04.2011 13:03:03

  • brandik
    brandik

    Tak po dlouhé době jsem experimentovala a zkusila tento recept - vše podle receptu - těsto mi z beránka v troubě vyteklo a navíc to nešlo vůbec z formy .............. takže za sebe - už nikdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mám jiné recepty - odzkoušené - a ty se mi vždy povedly.

    23.04.2011 19:05:30

  • bára
    bára

    beránek se krásně povedl!:-) určitě recept ještě využiju.

    09.04.2009 13:54:11

  • jana
    jana

    Biskupský beránek

    Nenastala chyba v přepisování? Na 400 g cukru jen 350 g mouky? Vzhledem k dalším ingrediencím musí být těsto přeslazené.

    09.04.2009 11:05:06

Nalezeno receptů: 26

Přidat příspěvek k receptu Biskupský beránek

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.