reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bio hovězí tatarák na jiný způsob

Recept na vynikající a lehký tatarák z Itálie a Francie.


  • 3,1

    15×

    3,1 15
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Postup přípravy

Kapary nasekáme, okurky nastrouháme, šalotku nakrájíme nadrobno. Parmazán nastrouháme nahrubo.

Do misky naškrábeme zadní. Měla jsem skvělé domácí a uleželé hovězí, chutnalo skoro jako svíčková. K masu přidáme všechny ostatní suroviny - kapary, okurky, majonézu, worcestr, parmazán, šalotku, hořčici, protlak a tabasco. Směs opepříme a osolíme. Tatarák důkladně promícháme a podle chuti ještě osolíme.

Bio hovězí tatarák na italský způsob dáme na talířek, ozdobíme ještě hoblinkami parmazánu a čerstvou kapií. Hovězí tatarák podáváme s kousky bílé bagety opečené na suché pánvi.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bio hovězí tatarák na jiný způsob

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.