reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Bio hovězí rumpsteak

Celkový počet komentářů: 2
  • Petra
    Petra

    Milý veno, dobře tenderizovaný rumpsteak je pak krásně měkký a zůstane šťavnatý, když se propíchá samozřejmě před tepelnou úpravou! Ovšem vidličkou bych to nedělala, na to je tenderizér.

    19.11.2015 20:51:13

  • vena
    vena

    Komentář k receptu Bio hovězí rumpsteak

    Skvělý, jen bych dodal, že propíchnout rumpsteak před nebo během pečení, aby z něho mohla vytéct všechna ta úžasná šťáva, může jen masochista a člověk nevážící si posvátnost života tý zabitý krávy.

    08.11.2014 14:53:30

Nalezeno receptů: 2

Přidat příspěvek k receptu Bio hovězí rumpsteak

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.