reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bio hovězí rumpsteak

Pokud milujete steaky, rozhodně vyzkoušejte tento.


  • 2,7

    2,7 7
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 826 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 601 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Postup přípravy

Z hovězího válečku si nakrájíme plátky podle libosti silné. My máme rádi kolem 3 cm.

Rozpálíme si grilovací pánev. Než se rozehřeje, ovážeme steaky po obvodu nití, několikrát je propíchneme vidličkou, osolíme a opepříme. Potřeme je olejem.

Na rozehřátou pánev dáme steaky a podle tloušťky je grilujeme. Rumpsteak o tloušťce 3 cm grilujeme zhruba 3 minuty z každé strany a 2 - 3 minuty ho necháme odpočinout na teplém místě.

Bio hovězí rumpsteak podáváme s přílohou podle chuti. My jej máme rádi s redukcí z balsamikového octa.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bio hovězí rumpsteak

    Celkový počet komentářů: 2

    • Petra
      Petra

      Milý veno, dobře tenderizovaný rumpsteak je pak krásně měkký a zůstane šťavnatý, když se propíchá samozřejmě před tepelnou úpravou! Ovšem vidličkou bych to nedělala, na to je tenderizér.

      19.11.2015 20:51:13

    • vena
      vena

      Komentář k receptu Bio hovězí rumpsteak

      Skvělý, jen bych dodal, že propíchnout rumpsteak před nebo během pečení, aby z něho mohla vytéct všechna ta úžasná šťáva, může jen masochista a člověk nevážící si posvátnost života tý zabitý krávy.

      08.11.2014 14:53:30


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Bio hovězí rumpsteak

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.