reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bio hovězí rumpsteak

Pokud milujete steaky, rozhodně vyzkoušejte tento.


  • 2,7

    2,7 7
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 769 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 999 hodnocení

Zamilujte si kedlubny: 8 top receptů, které stojí za to vyzkoušet

2. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 728 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 814 hodnocení

Osvěžte se: Recepty na nejlepší domácí limonády

1. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 203 hodnocení

Chutně připravený květák? Zkuste tyhle květákové karbanátky!

1. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 601 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 774 hodnocení

Naučte se efektní mramorování moučníků: Zebra koláč zvládne i začátečník

30. 6. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 670 hodnocení

Poznáte pochoutky světa? Odpovězte na 5 otázek a zjistěte, jak na tom jste

29. 6. 2020

Postup přípravy

Z hovězího válečku si nakrájíme plátky podle libosti silné. My máme rádi kolem 3 cm.

Rozpálíme si grilovací pánev. Než se rozehřeje, ovážeme steaky po obvodu nití, několikrát je propíchneme vidličkou, osolíme a opepříme. Potřeme je olejem.

Na rozehřátou pánev dáme steaky a podle tloušťky je grilujeme. Rumpsteak o tloušťce 3 cm grilujeme zhruba 3 minuty z každé strany a 2 - 3 minuty ho necháme odpočinout na teplém místě.

Bio hovězí rumpsteak podáváme s přílohou podle chuti. My jej máme rádi s redukcí z balsamikového octa.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bio hovězí rumpsteak

    Celkový počet komentářů: 2

    • Petra
      Petra

      Milý veno, dobře tenderizovaný rumpsteak je pak krásně měkký a zůstane šťavnatý, když se propíchá samozřejmě před tepelnou úpravou! Ovšem vidličkou bych to nedělala, na to je tenderizér.

      19.11.2015 20:51:13

    • vena
      vena

      Komentář k receptu Bio hovězí rumpsteak

      Skvělý, jen bych dodal, že propíchnout rumpsteak před nebo během pečení, aby z něho mohla vytéct všechna ta úžasná šťáva, může jen masochista a člověk nevážící si posvátnost života tý zabitý krávy.

      08.11.2014 14:53:30


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Bio hovězí rumpsteak

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.