Snadný recept na polévku z bílého chřestu s kousky kuřecího masa, kterou podáváme s bílým pečivem.
2 lžíce | máslo |
1 ks | šalotka |
750 ml | kuřecí vývar |
2 lžíce | hladká mouka |
1 lžička | dijonská hořčice |
200 g | kuřecí maso vařené |
300 g | bílý chřest |
250 ml | vývar z chřestu |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
pažitka | |
muškátový květ | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena