reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bílková kamarelová poleva

Recept na jednoduchou a hlavně rychlou polevu.


  • 3,1

    3,1 8
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Bílky utřeme s cukrem a citronovou šťávou.

Cukr krupici svaříme na karamel, přilijeme vodu a rozvaříme, aby nebyly hrudky.

Po vychladnutí obě polevy smícháme.

Bílkovou karamelovou polevu můžeme použít k dozdobení moučníků, dezertů i cukroví.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bílková kamarelová poleva

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.