reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Bílé hlávkové zelí dušené

Celkový počet komentářů: 30
  • marie
    marie

    Bílé hlávkové zelí

    Nudle se zelím dělám dlouho Má ale ošklivou nahnědlou barvu. Nevíte jak se toho vyvarovat? Co dělám blbě?

    07.11.2019 11:13:59

  • Veronika
    Veronika

    K tomuto se musím přidat.Tohle není o vegetariánech ani veganech dokonce ani o lidech co její vše.Tohle je o hlouposti některých lidi.Sama jsem veganka a čerpam ze všech receptu a pokud něco nesedí do stravy , kterou preferuji.Tak jako inteligentní člověk tuto surovinu nahradim jinou.Nechápu proč to víc komentovat � Jinak moc děkuju za recept, moc jsme si pochutnali �

    01.02.2019 09:50:34

  • Meresjev
    Meresjev

    Dušené zeli

    Proč si navzájem nadávat? Kdo chce, udělá si zelí na oleji a je to vegetarianske á jiný to udělá na másle á je to vězeňské, á kdo chce, udělá si to na sedle á je to taky dobře. Je vidět Petro, že jsi do naší země přijela zřejmě nedávno z nějaké chudé africké země á nestačila ses ještě rozkoukat. Tady u nás opravdu nemusíš mít strach, že budeš muset jíst maso z menšin. U nás nás se prodává maso čerstvé z pěkně vykrmenych prasatek. Tak se neboj to jíst.

    29.10.2018 21:25:41

  • Lukas
    Lukas

    Komentář k receptu Bílé hlávkové zelí dušené

    Prosim odstrante z popisku oznaceni vegetariansky recept, kdyz tam je sadlo !!!!!!!!

    11.12.2017 02:20:07

  • viki
    viki

    Komentář k receptu Bílé hlávkové zelí dušené

    Ať si každý jí, to, co mu vyhovuje. Člověk je od přírody všežravec a proto by měl jíst od každého něco. Základ je nepřežírat se a mít dostatek pohybu. Pak je vše OK. Kdyby nám výrobci potravin necpali do jídla samá éčka a chemii, budeme zdraví všichni. Dnes najít poctivý kousek čehokoli je téměř zázrak, je to samá náhražka. A nejen to. Příspěvek Petry je diskutabilní, víte co je mršina??? Nechte si takové názory raději pro sebe.

    02.09.2016 14:58:34

  • Makovec
    Makovec

    Proč nejsou komentáře k věci?

    Ani jeden komentář není k věci recept o hlávkovém zelí. Mě na něm udivuje, jak si z nás autor utahuje. Máme dusit bez pokličky. V otevřeném hrnci. Proč tedy nenapíše vařit?
    Makovec

    19.06.2016 21:03:04

    • Ospala
      Ospala

      Re: Proč nejsou komentáře k věci?

      Pane Makovec, zelí se ze začátku vaří bez pokličky z jednoho prostého důvodu, aby z něj odešly čpavé látky, které způsobují nadýmání. Nedělá se to nijak závratně dlouho, po chvíli se pak hrnec přikryje a zelí se dusí do měkka. Jelikož je proces dušení nesrovnatelně delší než proces vaření, nazývá se toto jídlo " dušené zelí " . Samozřejmě pokud si doma rádi poprdíte, nemusíte jej vůbec vařit otevřené a rovnou přikrýt poklicí, chuťově v tom rozdíl nepoznáte a můžete ho s čistým srdcem označovat jako dušené ;-) Nechápu, že se vždycky najde někdo kdo má potřebu slovíčkařit.

      Za mě musím říct, že se jedná o dobrý recept, dělám zelí doma podobně. Jen k cibuli ještě přidávám na kostičky nakrájenou slaninu. Zelí pak krásně voní a o to lépe chutná.

      12.11.2016 12:45:01

  • lharstein
    lharstein

    zeli s makem

    ja nejradeji zeli s makem michane ptakem a se spekem tekutym

    04.03.2016 02:55:10

  • Jana
    Jana

    Komentář k receptu Bílé hlávkové zelí dušené

    Doma toto zelí děláme, nikdy jsme nad tím neuvažovali, jestli je vegetariánské nebo není, zvlášť když je tam sádlo :)

    23.06.2014 16:04:17

  • Anina
    Anina

    Komentář k receptu Bílé hlávkové zelí dušené

    Dnes jsem dělala klasické dušené hlávkové zelí, máme ho s vep.masem a houskový i bramborový knedlík, je to výborný Anina

    29.06.2013 12:10:59

  • milovník
    milovník

    Komentář k receptu Bílé hlávkové zelí dušené

    Špek vše zkazí, rozvrátí a zmaří.

    11.06.2013 03:15:31

  • Fotíček
    Fotíček

    Ještě jsem přidal bílé víno...

    23.05.2013 12:27:22

  • Jana
    Jana

    Základní recept znám, hledala jsem na internetu nějaký tip jak zelí ozvláštnit a čím takové okořenit. Nic jsem nenašla. Tak mě napadlo místo cukru a octa přidat nakonec, těsně před servírováním, majoránku (jako do polévky zelňačky). Výborné! Zejména pro vegetariány. Ale jde to i k masu...

    31.05.2012 18:12:38

    • Honza123
      Honza123

      Do zelnacky zadna majoranka nepatri!!! Kmin, pepr, nove koreni, mozno bobkovy list. Majoranku do bramboracky, drstkovky, nebo kdo ma rad gulasovky...

      08.06.2013 21:31:12

  • Sima
    Sima

    ježiš šak to zelí a ne ta mršina,tady je recept na zelí vole ne na kachnu!:D

    16.10.2011 10:02:55

  • Zdeňka
    Zdeňka

    bílé dušené zelí

    je výborné, můžeme použít k sádlu i trochu osmaženého špeku.

    26.06.2011 12:57:39

  • anna
    anna

    a ty sem nelez blbče, když si hulvát

    02.06.2011 05:32:21

  • Petra
    Petra

    Jak může být jídlo s tukem z mršiny vegetariánské...?

    25.04.2011 23:02:54

Nalezeno receptů: 30

Přidat příspěvek k receptu Bílé hlávkové zelí dušené

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.